Főoldal \ Hirek

Tájékoztatás!

Létrehozva: 2019-06-13 13:50:00

Kedves Vásárlóink!

Tájékoztatom Önöket, hogy rendszerünk átmenetileg, technikai okok miatt a rendelésekről nem küld visszajelzést. Kérem szíves türelmüket és megértésüket!

További szép napot kíván az Uniholz Kft. csapata!

Híreink

Piaci helyzet

2020-04-07 12:45:00

Tisztelt Partnereink!

A Ft/Euro árfolyam változása és az áruforgalom akadozása miatt árainkat kénytelenek vagyunk folyamatosan aktualizálni; ahogy ezt a szolgáltatásaink oldalon egyébként is olvashatják, az alkalmazott kiskereskedelmi áraink a készlet erejéig érvényesek és telephelyeinken eltérőek lehetnek. Kötelezettséget csak az írásos visszaigazolás jelent, amelyet legkésőbb a rendelést követő munkanapon meg kell, hogy kapjanak kollégáinktól. Egyébként a folyamatosan frissített árukészlet miatt ilyen problémák -szándékaink szerint- ritkán fordulnak elő.

Vigyázzanak magukra; ha tehetik, maradjanak otthon (különösen az idősek)!

uniholz.hu

Kijárási korlátozás

2020-03-27 09:30:00

Tisztelt Partnereink,

a Magyar Kormány kijárási korlátozás bevezetéséről szóló rendeletével kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk Önöket:

a kormány ill. a magyar társadalom legfőbb érdeke, hogy a járvány terjedését lassítsuk, de az ország működéséhez szükséges alapvető szolgáltatásokat eközben működtetni szükséges; ezért minden telephelyünk nyitva tart a kijárási korlátozás idején is 15 óráig, hogy a szükséges műszaki cikkek, építő- és gépipari anyagok beszerezhetőek legyenek.

Nyomatékosan megkérünk mindenkit (különösen a nyugdíjasokat), hogy -ha teheti- maradjon otthon!

Amennyiben valamilyen, sürgős/fontos javításhoz szükségük van tőlünk bármire, kérjék kiszállítás szolgáltatásunkat telefonon/emailen/webshopon keresztül; fizessenek elektronikusan átutalással/kártyával (vagy végső esetben a sofőrnek készpénzben). A kiszállítást végző gépjárműveink hamarosan mobil kártyaleolvasóval lesznek felszerelve, erről értesíteni fogjuk Önöket.

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Jó egészséget kíván az uniholz.hu