Főoldal \ Hirek

Kijárási korlátozás

Létrehozva: 2020-03-27 09:30:00

Tisztelt Partnereink,

a Magyar Kormány kijárási korlátozás bevezetéséről szóló rendeletével kapcsolatban a következőkről tájékoztatjuk Önöket:

a kormány ill. a magyar társadalom legfőbb érdeke, hogy a járvány terjedését lassítsuk, de az ország működéséhez szükséges alapvető szolgáltatásokat eközben működtetni szükséges; ezért minden telephelyünk nyitva tart a kijárási korlátozás idején is 15 óráig, hogy a szükséges műszaki cikkek, építő- és gépipari anyagok beszerezhetőek legyenek.

Nyomatékosan megkérünk mindenkit (különösen a nyugdíjasokat), hogy -ha teheti- maradjon otthon!

Amennyiben valamilyen, sürgős/fontos javításhoz szükségük van tőlünk bármire, kérjék kiszállítás szolgáltatásunkat telefonon/emailen/webshopon keresztül; fizessenek elektronikusan átutalással/kártyával (vagy végső esetben a sofőrnek készpénzben). A kiszállítást végző gépjárműveink hamarosan mobil kártyaleolvasóval lesznek felszerelve, erről értesíteni fogjuk Önöket.

Vigyázzanak magukra és egymásra!
Jó egészséget kíván az uniholz.hu

Híreink

Új termékcsalád!

2020-07-16 12:40:00

Tisztelt Ügyfeleink, Látogatóink!

Termékcsoportunk bővült a tűzihorganyzott termékekkel, melyek között tűzihorganyzott zártszelvények, szögacélok, köracél és laposacélok találhatóak.

Reméjük ezzel elősegítjük vásárlóink igényeit és nagy érdeklődéssel lesznek ezen termékeink iránt.

Várjuk rendeléseiket. További szép napot kíván az Uniholz Kft. csapata! 

Piaci helyzet

2020-04-07 12:45:00

Tisztelt Partnereink!

A Ft/Euro árfolyam változása és az áruforgalom akadozása miatt árainkat kénytelenek vagyunk folyamatosan aktualizálni; ahogy ezt a szolgáltatásaink oldalon egyébként is olvashatják, az alkalmazott kiskereskedelmi áraink a készlet erejéig érvényesek és telephelyeinken eltérőek lehetnek. Kötelezettséget csak az írásos visszaigazolás jelent, amelyet legkésőbb a rendelést követő munkanapon meg kell, hogy kapjanak kollégáinktól. Egyébként a folyamatosan frissített árukészlet miatt ilyen problémák -szándékaink szerint- ritkán fordulnak elő.

Vigyázzanak magukra; ha tehetik, maradjanak otthon (különösen az idősek)!

uniholz.hu