Főoldal \ Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Ön nyilatkozott arról is, hogy elfogadja a "Jogi nyilatkozat" tartalmát és a "Vásárlási tudnivalók" dokumentumban foglaltakat.

Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

A Jogi nyilatkozat és a többi vásárlással kapcsolatos dokumentumok elmentése ajánlott.

A www.uniholz.hu oldalain található minden adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogi védelem alatt áll. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat. A miklosklima Webáruházban kínált termékek tulajdonságainak, adatainak, árainak stb. helyességére nagy figyelmet fordítottunk, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben mégis hibás ár vagy adat került a webáruházba, különös tekintettel a nyivánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.

A portál üzemeltetője az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: Az Ektv.; az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; a 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről gépi feldolgozás során; a 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; , valamint az 1997.évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről.

A portál üzemeltetője jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.

Hasznos információk

Vásárlási tudnivalók

Vásárlás menetéről, és az oldal használatáról történő általános leírás ami segít tájékozódni használat közben.

Adatvédelmi elvek

Adatvédelmi információk.

Jogi nyilatkozat

Jogi kérdések megválaszolására szolgáló oldal, amennyiben kérdések merülnek fel Önben a vásárlási jogairól.

Impresszum

A projekt megvalósításának felügyeleti szervei valamint az üzemeltetői információk oldala.